Portal za trebovanje

O nama

,,Kvalitet pre svega''

Pekara San je osnovana 2001 godine kao dugogodišnja želja 2 porodice, koje su za viziju i želju imale da ponude toplinu, domaće proizvode i miris najukusnijih vrsta hleba i peciva. U centru Banatskog Karlovca nastala je jedna mala, ušuškana zanatska pekara,koja je širila miris i gostoprimstvo nadaleko. Od najfinijeg brašna, i sa najkvalitetnijim sirovinama, pravljeni su proizvodi kakve bismo sami rado konzumirali u svojoj porodici. Tako je i ponikao slogan naše firme ,,Kvalitet pre svega”. Velikom brzinom se pročuo dobar glas o nama, potražnja je bila veća iz dana u dan, što nas je primoralo da proširujemo svoje kapacitete i zadovoljili potrebe naših potrošača. Modernizovali smo opremu, otvarali nove pogone, zapošljavali nove radnike. I tako više od dvadeset godina naša “Pekara San” raste i razvija se. 

Vrhunski kvalitet proizvoda

Danas je to velika industrija, koja je zadržala svoj zanatski duh i duh zajedništva i koji zapošljava preko 180 radnika. U svom voznom parku imamo 25 vozila, tri tunelske peći za proizvodnju hleba sa kapacitetom od 40.000 dnevno. U svakom pogonu je povećana proizvodnja, a najznačajnije je to što smo u aprilu 2022. godine otvorili maloprodajno mesto, “Pekaru San” u Vršcu, što je obradovalo stanovnike jednog od najlepših gradova u Vojvodini. 
Da bi išli u korak sa vremenom oformili smo tim mladih stručnjaka. Njihov cilj je praćenje svetskih tokova u pekarstvu, uvođenje novih tehnologija i konstantna provera kvaliteta sirovina koje se koriste i proizvoda koje proizvodimo. 
“Pekara San” je trenutno jedna od najbolje opremljenih i najsavremenijih pekara u Srbiji. Ipak ništo je ostalo isto kao i na početku a to je da nam je na prvom mestu zadovoljstvo potrošača koji kupuju naše proizvode i fantastičan kvalitet proizvoda na koji smo ponosni sve ove godine.